Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ανασκόπηση για μια χρονιά που πέρασε

Στον απολογισμό για το χρόνο που πέρασε και έχοντας ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για το 2014, θα χαρακτήριζα το 2013 ως το έτος των αλλαγών, των δράσεων και των αποφάσεων. 
Αλλαγή στη δουλειά, αλλαγή στο σπίτι, καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον και η πεποίθηση ότι με σκληρή δουλειά και με αισιοδοξία όλα θα πάνε καλά. 
Το 2012 έφυγε με μια απόλυση, από μια δουλειά που ήδη είχα αντιληφθεί ότι πλέον δεν με γέμιζε.
Το 2013 για εμένα ξεκίνησε κάνοντας ραδιόφωνο και από εκεί μεταπηδώντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή, την οποία λατρεύω και για την οποία είμαι έτοιμη φέτος να δουλέψω ακόμη περισσότερο ώστε να φύγει και πέρα από τα τωρινά της σύνορα. 
Το 2013 μου γέμισε με ταξίδια εντός και εκτός συνόρων, άλλοτε για δουλειά άλλοτε για αναψυχή. Από αυτά θα ξεχωρίσω το ταξίδι μου στο Λονδίνο, στους πολύ αγαπημένους φίλους Στέλλα & Ανδρέα, που περάσαμε αξέχαστα. Την αποστολή στο Στρασβούργο, στη Σύνοδο του Ευρωκοινοβουλίου, το δημοσιογραφικό ταξίδι στην Ισπανία και την εκδρομή στην Μπολόνια, μια πανέμορφη πόλη που έχει το δικό της μοναδικό στυλ. 
Τα βιβλία ήταν και αυτό το έτος πιστός σύντροφος κάθε στιγμή. Ήταν πολλά αυτά που διάβασα, αλλά θα ξεχωρίσω το Inferno του Dan Brown, το Παιδί από τη Γερμανία της Camille Lackberg και τους Καβαφικούς Φόνους του Θοδωρή Παπαθεοδώρου. 
Τηλεόραση (ευτυχώς) δεν είδα πολύ. Προτίμησα την ασφάλεια των ξένων σειρών που βρίσκω στο Internet με κορυφαία στη λίστα μου και φέτος το Mentalist
Από τις εκπομπές "Γαιόραμα" που γυρίσαμε δυσκολεύομαι πάρα πολύ να ξεχωρίσω την καλύτερη. Η κάθε μία είχε τα καλά της και τις δυσκολίες της. Πολύ ωραία ήταν η εικόνα στο λιμάνι των Ν. Μουδανιών, στην εκπομπή με θέμα την παράκτια αλιεία. Τα ωραιότερα χρώματα τα συνάντησα στον Όλυμπο και την πιο θερμή φιλοξενία στο Ρέθυμνο. 
Το 2013 δεν ήταν μόνο δουλειά. Είχαμε δύο γάμους πολύ καλών φίλων που τους εύχομαι και από εδώ ολόψυχα να ζήσουν και να ευτυχίσουν. Το 2014  (σ.σ. το πρωτότυπο κείμενο έγραφε 2104 και όπως μου επισημάνθηκε από μπορεί με την τεχνολογία να το επιτύχουμε και αυτό!!!!) προβλέπεται οι γάμοι φίλων να διπλασιαστούν, αν όχι να τριπλασιαστούν! 
Ένα έτος έφυγε με τα καλά του και τα άσχημα του. Ας επιλέξουμε να κρατήσουμε μόνο τις όμορφες αναμνήσεις και να αφήσουμε τα άσχημα πίσω. 

Ευτυχισμένο το 2014 με υγεία και αγάπη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου